El País que Volem

El pais que volem

El pais que volem

Després de mesos de feina interna, estem contents de presentar-vos els primers passos del projecte “El País que Volem”. UN PROJECTE QUE COMENÇA A CAMINAR AVUI,AMB LA POSADA EN MARXA DEL WEB www.elpaisquevolem.cat, i que té COM A OBJECTIU IMAGINAR ENTRE TOTS EL FUTUR DEL PAíS.

Durant les pròximes setmanes presentarem al territori el projecte. I us convidarem a prendre’n part, com a ciutadans, però també com a voluntaris.

“El País que Volem” és un projecte de l’ANC, juntament amb altres entitats, que proporciona LES EINES NECESSàRIES PERQUè LA CIUTADANIA EXPRESSI LES SEVES IDEES DE PAíS I AQUESTES FORMIN PART DE LA NOSTRA INTEL·LIGèNCIA COL·LECTIVA, ja que seran recollides en el web.

Aquesta iniciativa busca implicar la societat civil demanant-li idees, propostes, solucions, etc. I alhora, posar les bases, per acostar la política als ciutadans, a través de la implicació i la il·lusió.

Us anirem convocant per presentar el projecte de forma gradual, i us adjuntem els seus logotips i cartell mut. PERò NO VOLDRíEM DEIXAR PASSAR L’OCASIó PER FER UNA CRIDA AL VOLUNTARIAT. Des de l’Assemblea demanem voluntaris per fer de corresponsals en actes, i transcriure la intel·ligència col·lectiva que en cada un d’ells es crea i pujar-los al web del projecte.

El web es troba en fase “beta”, que vol dir que encara està en proves, pel que agrairem qualsevol aportació per la seva millora. Ens podeu contactar a INFO@ELPAISQUEVOLEM.CAT

Moltes gràcies per la vostra atenció i col·laboració.

IMAGINANT UN NOU PAíS, EL FAREM REALITAT!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s