Concurs fotogràfic #1instantdelbarri

Bases Concurs Fotogràfic “Un instant del teu barri” a Twitter

Temàtica: Consisteix en captar una imatge de temàtica oberta sobre el barri de l’Esquerra de l’Eixample. No hi ha limitació del nombre d’imatges a enviar.

Els participants garanteixen que les fotografies són originals i inèdites i són de la seva propietat.

1instantdelbarri

1instantdelbarri

Participants: Hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys.

La participació al concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases i l’autorització per divulgar totes les fotografies a través dels canals de comunicació de l’Assemblea Nacional Catalana.

Els participants eximeixen l’Assemblea Nacional Catalana de qualsevol responsabilitat davant de tercers que poguessin reclamar.

Com fer-nos arribar les imatges?

Les fotografies s’han de publicar al Twitter sota el Hashtag #1instantdelbarri i mencionar la territorial de l’ANC de l’Esquerra de l’Eixample @AssembleaEExI.

El termini de publicació de fotografies és fins al mateix dia de la Mostra de Comerç ECME i entitats 2014, el 7 de juny de 2014, a les 10 del matí.

Selecció dels guanyadors i premis:

S’estableixen un primer, segon i tercer premis que es triaran per la comptabilització del nombre de repiulades que hagin tingut cadascuna de les fotografies. Les tres més repiulades seran les fotografies guanyadores. El veredicte serà inapelable.

El premi del concurs serà un lot de productes de tema catalanista per cada premiat.

La resolució de guanyadors es donarà a conèixer el mateix deia 7 de juny durant la Mostra i es publicaran al Twitter, web i Facebook de la territorial de l’ANC de l’Esquerra de l’Eixample.

7 pensaments sobre “Concurs fotogràfic #1instantdelbarri

 1. Benvolguts,
  No em sembla seriós un concurs de fotografia on guanya aquell qui té més repiulades, és a dir, més amics a Twitter. Dieu a les bases que el veredicte serà inapelable. Quin veredicte? He vist ja massa concursos en què el guanyador s’ha dedicat a demanar vots a tots els seus contactes de Facebook, Twitter i altres xarxes socials, de manera que la foto guanyadora gairebé mai és la millor o, si més no, de les millors, sino que simplement és la foto de qui té més amics a les xarxes.

 2. Moltes gràcies, Marta pel teu comentari.
  Com ho faries doncs? Els comentaris com el teu ens ajuden a millorar i el proper cop ben segur que estudiarem la teves propostes amb molta il·lusió.

  • Teniu l’Institut d’Estudis Fotogràfics ben a prop. Potser demanant-los que persones enteses hi donessin la seva valoració. És una idea i només és la meva opinió. Moltes gràcies.

 3. Bon dia a tothom! Primer de tot, disculpar-me per a no poder assistir a l’entrega de premis que es va dur a terme el dia set. Així doncs em pregunto on podria anar a recollir el guardó. Per exemple, demà a les 4:45 m’aniria bastant bé passar per algun lloc per a recollir-lo. Ja em direu

  Gracies d’avantmà i visca Catalunya lliure!

 4. Per Marta Navarro: que et sembla si vens a la reunió i ho acaben de parlar?

  • Em sap greu. He estat fora i no havia vist això. No sé a quina reunió us referiu. He estat mirant per la pàgina però no he sabut trobar la informació sobre aquest punt.

   Salutacions cordials

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s